Word jij Miss Klazienaveen?

Het is eindelijk zover, Klazienaveen krijgt zijn eigen missverkiezing. Inmiddels wordt er hard gewerkt aan de voorbereiding en de inschrijving voor de Miss Klazienaveen verkiezing van 2017 is van start gegaan. Meiden uit hele omgeving van 16 tot en met 26 jaar kunnen zich opgeven.

De Miss Klazienaveen is een initiatief van Koos van Rijswijk,  Joyce Capellen en Jordy Fidder. Eerder werd bekend dat de Miss Emmen hoogstwaarschijnlijk dit jaar niet door gaat, daarom maakt het niet uit waar de meiden vandaan komen. Opgeven kan tot en met zondag 7 mei via de website www.missklazienaveen.nl. De castingdag zal op vrijdag 12 mei plaatsvinden.

Inmiddels wordt er druk gezocht naar sponsoren om dit evenement mogelijk te maken. “Mochten er nog sponsors bereid zijn om dit mooi evenement te sponsoren kunnen altijd contact opnemen met ons.” laat Jordy weten.

In de loop van mei volgen selectierondes, catwalktrainingen, fotoshoots, modeshows en veel meer. De finale vindt plaats op zaterdag 24 Juni in de kantine van het Esdal College te Klazienaveen

Nieuws